Cautare

3284 de rezultate pentru "furt auto popa nicolaie" (3.44 secunde)
O romanca uimeste America Romanca Alina Popa a reusit sa ocupe locul trei la concursul Miss Internacional, una dintre cele populare intreceri de culturism din cadrul Arnold Sport Festival. ... Alina Popa(Elvetia/Romania) Arnold Sport Festival este cea mai importanta reuniune din lumea culturismului in SUA.
Steaua a fost prima data periculoasa dupa o greseala al jucatorului venit la "U" in iarna din Ghencea, Dorinel Popa, care a uitat ca nu mai trebuie sa-i paseze lui Tatu, iar brazilianul l-a intins pe Bornescu (14).
Popa, Rusescu, Cr. ... Prepelita intra in locul lui Adrian Popa! ... Cursa impresionanta facuta de Adi Popa, care a pasat la Tanase, insa acesta a fost blocat in ultima clipa min.
85‘ Stanciu este pus intr-o pozitie excelenta, in careul advers, de catre Adi Popa, dar rateaza sutul, dupa ce realizeaza un dribling in plus 80‘ Ultima schimbare si la Petrolul - intra Marian Cristescu, in locul lui Mustivar.
Bogdan Stancu si Adi Popa au ratat incredibil, singuri cu portarul, insa Cu doua minute inainte de final, Tanase a inscris la capatul unei actiuni individuale superbe.
Adrian Popa (85) deschisese scorul, dar oaspetii au egalat imediat prin Stevan Jovetic (87). ... 85, prin noul-intrat Adrian Popa, care a fructificat mingea trimisa inapoi de Stanciu. ... Adrian Popa (85), respectiv Stevan Jovetic (87). ... Adrian Popa, 76), 19.
Stelian Popa si sotia sa, Elena Popa, participa cu masti populare la targul Piata taraneasca de la MTR. ... Masca se poarta si pe fata, cand se merge la colindat, in zona Moldovei!", ne-a spus Stelian Popa.
Stelian Popa participa in luna decembrie la targul organizat de Primaria Capitalei la Universitate, cu masti mari, dar si cu masti mici, decorative, din impletitura de sfoara de canepa.
Stelica Aragea a scris un text emotionant dar corect, pe Facebook, despre sociologul si publicistul Florian Popa Micsan, originar din Calarasi. ... Florian Popa Micsan a ramas fascinat de orasul sau natal de la Dunarea de Jos - Calarasi, pe care il considera fabulos - si de oamenii sai.
La data de 11 august 2010, Dispeceratul 112 a fost sesizat de un barbat cu privire la faptul ca, la aceeasi data, persoane necunoscute, prin tractare cu un auto dubita marca Mercedes Sprinter, i-au sustras un autoturism marca Iveco, parcat pe str.
Deplasandu-se cu operativitate la fata locului, politistii au identificat in curtea societatii respective, la aproximativ 200 m de poarta de acces, un autoturism abandonat marca Fiat Ducato, in care se aflau 3 jante auto din aliaj, un pistol pneumatic (strangere/desfacere piulite) pe baza de aer si o cheie reglabila universala, bunuri ce apartineau societatii si care, pana in momentul respectiv, erau depozitate intr-o hala.
Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cei in cauza in stare de retinere.
- un laptop, un monitor LCD, 11 telefoane mobile, un Iphone, un Ipod, o camera digitala, 3 aparate foto, o unitate PC, 9 monitoare auto, un mp3 player, un Dvd player, 5 ceasuri, 2 sisteme audio, un radio CD, 2 modemuri, un flex, 17 cartele pentru telefoane mobile, un scanner, doua parfumuri, un hard disk extern, s.a..
Daca vreti sa va cumparati un autoturism nou euro 4, cu capacitate cilindrica sub 2000 de centimetri cubi, dar sa nu platiti taxa auto, trebuie sa va grabiti. ... Pentru masinile euro 4 cumparate incepand cu 1 ianuarie 2010 va trebui sa platiti taxa auto.
depozit en gross de anvelope, service auto, reprezentante auto, precum si posibilitatea ca acesta sa includa servicii precum montarea si echilibrarea anvelopelor. ... Intrebat daca toti conducatorii auto sunt obligati sa isi doteze masinile cu cauciucuri de iarna, comisarul sef de la Politia Rutiera, Marian Zane, a raspuns:
Romania poate fi data in judecata la Curtea Europeana de Justitie pentru taxa auto, daca Parlamentul nu va adopta "cat de repede posibil" un proiect de lege in conformitate cu legislatia UE, a declarat un purtator de cuvant al Comisiei Europene.
Comisia Europeana (CE) a solicitat Romaniei informatii in legatura cu legislatia privind aplicarea taxei de poluare pentru autoturisme, suspectand ca actuala legislatie romaneasca are efecte protectioniste asupra industriei auto nationale, a informat ieri CE.
Conflictul izbucnit pe marginea proiectului de Ordin al Ministrului Transporturilor si Infrastructurii pentru aprobarea Metodologiei de atestare a instructorilor auto si a profesorilor de legislatie rutiera, a Normelor de autorizare a scolilor de conducatori auto, a Programei de scolarizare si a Metodologiei de organizare si desfasurare a cursurilor de pregatire teoretica si practica in vederea obtinerii permisului de conducere a fost stins, a declarat pentru "Replica" Valentin Preda (foto), secretar de stat in cadrul Ministerului Transporturilor.
Guvernul discuta impunerea taxei auto la prima vanzare a masinilor intrate in tara inainte de 1 iulie 2008, cu un cuantum redus cu 30%, si restituirea unei diferente din banii deja dati de proprietari, dar esalonat pe mai multi ani, pentru a evita returnarea unei sume totale de 750 milioane euro.
Ca raspuns, uniunea sindicala IG Metall, cea mai mare din Germania, cere ca producatorul auto, cu sediul central in Wolfsburg, sa garanteze un nivel de productie minim pentru sase centre de productie din vestul Germaniei, care fabrica autovehicule Volkswagen, protejand in acest fel slujbele si asigurand mentinerea acestora in functie.
google-analytics.com